Antena 3 Actualitate Strat nou de zăpadă în București. A nins fără oprire joi noapte

Strat nou de zăpadă în București. A nins fără oprire joi noapte

de S.T.    |    11 Ian 2019   •   09:22
Strat nou de zăpadă în București. A nins fără oprire joi noapte

În Bucureşti a nins fără oprire joi noapte, iar utilajele de deszăpezire au acţionat la foc continuu.

În câteva ore, zăpada a pus stăpânire pe tot oraşul.

Traficul a fost îngreunat.

Vremea va fi în general închisă în Capitală în orele următoare

În cursul zilei de vineri, cerul va fi noros, trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi nesemnificativă.

Va mai ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

CNAIR a închis sectoare de drum sau a instituit restricţii de tonaj pe mai multe drumuri naţionale din Bacău, Buzău şi Vrancea şi cauza ninsorii şi a viscolului puternic, care determină vizibilitate redusă.

Ce drumuri sunt închise

VREMEA în țară. Vremea va fi în general închisã şi va deveni rece în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil în extremitatea vest-nord-vesticã, dar cu înnorãri în restul teritoriului; în special în prima parte a zilei în Moldova şi nord-estul Munteniei vor fi ninsori moderate cantitativ, iar vântul va continua sã prezinte intensificãri, cu rafale de 55...65 km/h, viscolind sau spulberând zãpada şi determinând scãderea vizibilitãţii.

Va mai ninge slab local în Transilvania şi la munte şi pe spaţii restrânse în Muntenia, Oltenia şi sudul Banatului, iar intensificãri ale vântului vor fi în sudul Olteniei, determinând transport de zãpadã, precum şi în Dobrogea.

Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 3 grade.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close