Antena 3 CNN Actualitate Suceava: Opt tineri reţinuţi pentru furt calificat de bijuterii, electronice şi electrocasnice

Suceava: Opt tineri reţinuţi pentru furt calificat de bijuterii, electronice şi electrocasnice

Suceava: Opt tineri reţinuţi pentru furt calificat de bijuterii, electronice şi electrocasnice
Sursa foto: Foto: worldwideandy.se
10 Mar 2012   •   23:48

Opt persoane autoare a mai multor furturi sau complici ale acestora, au fost reţinute de către poliţiştii suceveni sâmbătă seara, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, citat de Agerpres. Cei patru hoţi au vârstele cuprinse între 17 şi 27 de ani şi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, au fost reţinute încă patru persoane pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat.

În vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului în mai multe cauze de furt, în dimineaţa zilei de 10 martie, au fost puse în aplicare autorizaţiile de efectuare a percheziţiilor emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, fiind vizate nouă locaţii ale persoanelor suspecte de comiterea infracţiunilor de furt menţionate, respectiv două în Gura Humorului, cinci în Câmpulung Moldovenesc, câte una în comunele Pojorâta şi Sadova.

Urmare a efectuării pecheziţiilor au fost identificate şi ridicate bunuri ce constituie prejudiciu (electronice, bijuterii, obiecte de îmbrăcăminte, electrocasnice, instrumente muzicale, s.a.). O parte însemnată a prejudiciului a fost recuperată, bunurile fiind restituite părţilor vătămate. De asemenea, au fost identificate şi alte probe şi mijloace materiale de probă. Totodată, au fost indisponibilizate cele trei autoturisme folosite la comiterea infracţiunilor.

Duminică, 11 martie, învinuiţii vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 zile, urmând a se extinde cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

×
Subiecte în articol: furt calificat Gura Humorului prejudiciu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close