Antena 3 CNN Actualitate Sulfina Barbu: Şeful ANOFM, revocat din funcţie. Nu voi tolera faptele de corupţie

Sulfina Barbu: Şeful ANOFM, revocat din funcţie. Nu voi tolera faptele de corupţie

Sulfina Barbu: Şeful ANOFM, revocat din funcţie. Nu voi tolera faptele de corupţie
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Oct 2011   •   19:38

Şeful Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă, Silviu Bian, va fi cu siguranţă revocat din funcţie şi se va căuta o soluţie de înlocuire a sa, a declarat ministrul Muncii, Sulfina Barbu.

„Cu siguranţă va fi revocat din funcţie şi vom căuta o soluţie pentru înlocuirea domniei sale”, a spus Sulfina Barbu, după ce a fost întrebată ce măsură imediată va fi luată în cazul lui Silviu Bian, şeful ANOFM, prins sâmbătă după-amiază de DNA în timp ce lua mită.

Imediat după reţinerea şefului ANOFM, Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat că i-a atenţionat pe funcţionarii din minister că nu va tolera niciun fel de fapte de corupţie.

„Fiecare trebuie să răspundă pentru faptele lui. Nu am fost informată cu privire la acest caz. Nu a fost niciun lucru care să-mi atragă atenţia cu privire la activitatea lui din ultimele trei săptămâni. Sunt convinsă că instituţiile statului îşi vor face treaba şi vor prezenta exact ce s-a întâmplat”, a declarat Sulfina Barbu, citatĂ de Agerpres.

Ministrul i-a atenţionat pe toţi angajaţii din Ministerul Muncii şi din instituţiile subordonate că nu au dreptul să afecteze imaginea instituţiei.

Şeful ANOFM, Silviu Bian, a fost ridicat de procurorii DNA sâmbătă după-amiază. Bian a fost prins în flagrant în timp ce lua bani de la angajaţi.



×
Subiecte în articol: ANOFM Sulfina Barbu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close