Antena 3 CNN Actualitate Surse: Ipoteza poliţiştilor în cazul incendiului de la Ferma Dacilor, din Tohani. Şapte oameni au murit în tragedie

Surse: Ipoteza poliţiştilor în cazul incendiului de la Ferma Dacilor, din Tohani. Şapte oameni au murit în tragedie

Se conturează o primă ipoteză în cazul incendiului de la Ferma Dacilor, pensiunea din Tohani care s-a făcut scrum ieri şi s-a soldat cu mai mulţi morţi.

de Georgiana Murgilă    |    27 Dec 2023   •   12:04

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, se ia în calcul varianta unui scurtcircuit la un reşou care ar fi fost în mansarda clădirii.

Din primele informații, angajații de acolo spun că la mansardă cel puțin erau reşouri. 

Sunt mai mulți angajați ai pensiunii care sunt audiați, miercuri, la Prahova.

Se conturează ideea unui scurt circuit din declarațiile pe care le-au dat până acum angajații acestei pensiuni, Ferma Dacilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vezi şiImagini din dronă cu amploarea dezastrului de la Ferma Dacilor din Tohani, pensiunea mistuită de flăcări în a doua zi de Crăciun

Oamenii susțin faptul că au existat chiar rude ale patronului care au cerut reșouri pentru mansarda acestei clădiri, având în vedere că nu era suficient de cald acolo și s-ar fi dus acolo mai multe reşouri. 

Tocmai de aceea, angajaţii cred că ar fi vorba despre o supraîncărcare a sursei de energie electrică, ce ar fi dus la un scurtcircuit.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close