Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini din dronă cu amploarea dezastrului de la Ferma Dacilor din Tohani, pensiunea mistuită de flăcări în a doua zi de Crăciun

Imagini din dronă cu amploarea dezastrului de la Ferma Dacilor din Tohani, pensiunea mistuită de flăcări în a doua zi de Crăciun

Imagini din dronă în care se vede amploarea dezastrului de la Ferma Dacilor din Tohani, pensiunea mistuită de flăcări în a doua zi de Crăciun, au fost difuzate, marţi, la Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Dec 2023   •   13:21

Un incendiu devastator a izbucnit în această dimineață la Ferma Dacilor, o pensiune care funcționa fără autorizație de securitate la incendiu şi la care au fost găsite, în urma controalelor, o serie de nereguli. 

Ultimul control a fost efectuat în 2019 și atunci s-au găsit foarte multe probleme. 

Bilanțul în acest moment este cutremurător: șase morţi, printre care un copil, două persoane dispărute și căutate în continuare de pompieri în clădirea incendiată, două persoane la spital, intubate și 18 persoane care s-au autoevacuat. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

26 de persoane se aflau azi dimineață în pensiunea Ferma Dacilor. Erau cazate în pensiune în momentul în care a izbucnit acest incendiu, care a cuprins în totalitate întregul complex turistic. 

Citeşte siCât costa o noapte de cazare la Ferma Dacilor (Tohani) şi cum arăta complexul turistic care s-a făcut scrum în a doua zi de Crăciun

Povestea Fermei Dacilor a fost umbrită de tragedia care a avut loc marți dimineață. Un incendiu devastator a distrus această comoară rurală, iar tragedia s-a soldat cu pierderi de vieți omenești. O clădire formată din lemn, cu parter și mansardă, care găzduia atât momente de bucurie, cât și amintiri prețioase, a fost înghițită de flăcări.

Autoritățile au fost rapid alertate și au activat Planul Roșu de Intervenție. 

×
Subiecte în articol: Ferma Dacilor incendiu Tohani
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close