Antena 3 CNN Actualitate Surse: Magazinele mici care au deschidere stradală, redeschise din 15 mai

Surse: Magazinele mici care au deschidere stradală, redeschise din 15 mai

Liderii PNL s-au adunat, marți seară, într-o videoconferinţă pentru a discuta despre măsurile de relaxare după data de 15 mai. Surse politice au spus, pentru MEDIAFAX, că premierul Ludovic Orban le-a spus liderilor din ţară că intenționează să redeschidă magazinele mici.

Surse: Magazinele mici care au deschidere stradală, redeschise din 15 mai
Sursa foto: Hepta
05 Mai 2020   •   22:47

Marți seară a avut loc Biroul Politic Național al PNL, care s-a desfăşurat în sistem videoconferință. Potrivit unor surse politice, premierul le-a spus liderilor din teritoriu că după 15 mai intenţionează să deschidă magazinele mici, care au deschidere stradală.

De asemenea, s-a discutat şi despre pescuit, vânătoare, dar şi despre redeshiderea cimitirelor. Au fost multe întrebări din teritoriu şi cu privire la redeschiderea cimitirelor.

Aceleaşi surse au declarat pentru MEDIAFAX că ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a spus că se poate merge la cimitir pentru îngrijirea unui mormânt şi că acele restricţii au fost doar de Paşti iar oamenii se pot duce pe baza unei declaraţii la cimitir.

S-a vorbit şi despre pescuit şi vânătoare iar potrivit surselor nu vor mai exista restricții după data de 15 mai. 

Liberalii din teritoriu au intrebat şi dacă oamenii pot pleca la mare sau la munte după data de 15 mai. În acest sens însă, se pare că nu s-a luat nicio hotărâre. 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: redeschise terase
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close