Antena 3 CNN Actualitate Surse: PSD, un nou scandal pe funcţii. Ce i s-a promis lui Eugen Teodorovici

Surse: PSD, un nou scandal pe funcţii. Ce i s-a promis lui Eugen Teodorovici

Surse din partid spun că Eugen Teodorovici râvneşte la şefia Autorităţii de Supraveghere Financiară, poziţie pentru care este în cărţi şi Nicu Marcu, actual vicepreşedinte al Curţii de Conturi, potrivit surselor Antena 3

Surse: PSD, un nou scandal pe funcţii. Ce i s-a promis lui Eugen Teodorovici
16 Dec 2019   •   10:28

Situaţia devine tensionată deoarece Parlamentul urmează să voteze  săptămâna aceasta propunerile pentru conducerea ASF şi conducerea comisiei SRI. 

PSD se întruneşte,luni, într-o nouă şedinţă. O temă care nu este pe ordinea de zi, dar va fi discutată este dorinţa lui Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanţelor de a fi numit preşedinte al ASF, după ce Leonardo Badea şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) începând cu data de 11 octombrie 2019.

Potrivit surselor Antena 3 postul la ASF i s-a promis lui Eugen Teodorovici, chiar de către Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD. Negocierile de culise nu îl dau favorit pe Eugen Teodorovici, ci pe Nicu Barbu, fost deputat PNL, în prezent vicepreşedinte la Curtea de Conturi.

Citeşte Şi PSD nu exclude o alianță cu ALDE și Pro Romania pentru următoarele alegeri

×
Subiecte în articol: PSD Eugen Teodorovici
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close