Antena 3 CNN Politică PSD nu exclude o alianță cu ALDE și Pro Romania pentru următoarele alegeri

PSD nu exclude o alianță cu ALDE și Pro Romania pentru următoarele alegeri

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seara, că "este posibil" ca partidul să aibă un proiect politic comun cu Pro România sau cu ALDE la viitoare alegeri.

PSD nu exclude o alianță cu ALDE și Pro Romania pentru următoarele alegeri
16 Dec 2019   •   00:48

Întrebat dacă Mihai Tudose poate să revină în PSD, el a spus că această decizie aparţine organizaţiei locale de la Brăila.

"Eu nu voi exclude pe nimeni atâta timp cât voi fi preşedinte interimar. Este decizia organizaţiei", a spus Ciolacu, într-o emisiune la B1 TV.

El a precizat că Victor Ponta nu se poate întoarce în PSD, însă este posibil să aibă proiecte politice comune la viitoare alegeri.

Citește Și Președintele PSD: „Dacă m-aş uita numai la Guvernul Orban, şi eu mi-aş dori alegeri anticipate”

"Domnul Ponta nu poate să vină pentru că este liderul altui partid, are alt proiect politic, a şi anunţat că nu doreşte să vină, eu mă bucur de acest lucru. Dacă vom avea un proiect politic, nu ştiu dacă vom face o fuziune, dar este posibil să avem un proiect politic comun pentru anumite alegeri. În politică nu poţi să excluzi aceste lucruri, şi cu ALDE, cu domnul Tăriceanu am o comunicare foarte bună. Până la următoarele alegeri vom vedea, dar nu pot să exclud anumite alianţe politice, înseamnă că mă descalific eu ca şi om politic. Domnul Grindeanu a fost exclus din partid, iar eu am anunţat că toţi cei excluşi pot să se întoarcă în partid", a mai precizat Marcel Ciolacu. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PRO România ALDE PSD
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close