Antena 3 CNN Actualitate Suspectul în cazul uciderii profesoarei de psihologie din Cernavodă şi-a recunoscut vina. Agresorul, un pacient al femeii

Suspectul în cazul uciderii profesoarei de psihologie din Cernavodă şi-a recunoscut vina. Agresorul, un pacient al femeii

Principalul suspect în cazul uciderii profesoarei de psihologie din Cernavodă şi-a recunoscut vina, iar crima a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri. Potrivit unor surse Antena 3, agresorul ar fi un fost pacient al femeii.

Suspectul în cazul uciderii profesoarei de psihologie din Cernavodă şi-a recunoscut vina. Agresorul, un pacient al femeii
de Cătălina Buzoianu    |    Raluca Butan    |    08 Apr 2021   •   15:52

Bărbatul şi-a recunoscut vina şi ar exista şi un martor care a depus declarație din care rezultă că autorul i-a mărturisit fapta.

Crima a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, iar femeia a fost strangulată, fiindu-i găsit un mic "şanţ" pe gât.

Căluşul cu care victima a fost găsită moartă era făcut chiar din două şosete ale femeii.

Principalul suspect a fost prins joi, în apropierea localității Deleni, acolo unde încerca să se sinucidă.

Agresorul a încercat să se sinucidă

El luase otravă de şobolani şi acid de baterie.

Suspectul o cunoştea pe victimă, femeia angajându-l ca să-i schimbe nişte obloane.

Principalul suspectul în cazul uciderii profesoarei din Cernavodă ar fi un pacient ale acesteia, având în vedere faptul că femeia era şi psiholog, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Mai mult, după comiterea crimei, suspectul principal ar fi încercat să se sinucidă, mai arată aceleaşi surse din anchetă.

Femeia, profesor de psihologie, nu era căsătorită şi avea 52 de ani. Era preda la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia.

Victima, care nu avea nici copii, locuia singură şi era vecină cu sora ei, care stătea în apartamentul vecin.

Victima nu avea familie şi locuia singură

Sora a fost şi cea care a alertat Serviciul 112, joi dimineaţă.

Profesoara din Cernavodă a fost găsită moartă în casă, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură.

Din datele anchetatorilor, există mai mulţi suspecţi care se află la audieri, însă principalul ar fi un fost pacient al femeii, în vârstă de 42 de ani, arată sursele Antena 3.

Acum, ancheta a fost preluată de criminaliştii de la Bucureşti.

Profesoară din Cernavodă, găsită moartă în casă cu mâinile legate şi un căluş în gură

O profesoară din Cernavodă a fost găsită moartă în casă, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Crima îngrozitoare a fost descoperită joi dimineaţă, chiar de sora profesoarei.

Poliţiştii criminalişti au fost chemaţi imediat la faţa locului, după ce pompierii şi sora victimei au găsit-o pe aceasta parţial dezbrăcată, cu mâinile legate la spate şi cu un căluş în gură.

Potrivit unor surse, victima crimei de la Cernavodă se numeşte Cristina Palu şi era profesoară la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia.

 

×
Subiecte în articol: crima profesoara Cernavoda
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close