Antena 3 CNN Actualitate 20 de elevi au învățat ce înseamnă să fii polițist la prima tabără organizată de Poliția de Frontieră

20 de elevi au învățat ce înseamnă să fii polițist la prima tabără organizată de Poliția de Frontieră

Prima tabără de campanie pentru elevi organizată de Poliția de Frontieră în Mehedinți. 20 de elevi cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, dar și elevi ucraineni, au desoperit activitățile pe care le desfășoară un polițist de frontieră.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Aug 2023   •   20:20

Copiii care și-au dorit ca în această vacanță de vară să îmbine activităţile instructive şi amuzante cu disciplina şi rigurozitatea au participat la antrenamente în tabăra de campanie pentru copii, BORDER POLICE KIDS ACADEMY, organizată de Poliția de Frontieră Română. 

La tabără au fost douăzeci de elevi, fete şi băieţi, cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani, din întreaga ţară, între care și copii ai refugiaților ucraineni, care s-au înscris în urma anunțului făcut pe site-ul instituției. Între aceştia, trei copii sunt de naționalitate ucraineană, selecționați cu sprijinul Organizației Internaționale pentru Migrație.

Citește și: Copiii ucrainenilor care luptă la Herson și Zaporojie, în tabără în România

Copiii au învățat care sunt atribuțiile unui polițist.

Totodată, programul zilnic a inclus înviorarea de dimineață, teme practice de pregătire și vizite în teren, precum și jocuri în echipă cu specific grăniceresc care i-au învățat să își ajute și să își respecte colegii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Tabara de copii Politia de frontiera
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close