Antena 3 CNN Actualitate El este Horia, tânărul arheolog din Cluj găsit fără viață la nici 24 de ani. "Avea un bun simț ieșit din comun, prea mult pentru omenirea noastră”

El este Horia, tânărul arheolog din Cluj găsit fără viață la nici 24 de ani. "Avea un bun simț ieșit din comun, prea mult pentru omenirea noastră”

Horia Cilan, un tânăr arheolog stabilit la Cluj, a murit la nici 24 de ani.

El este Horia, tânărul arheolog din Cluj găsit fără viață la nici 24 de ani. "Avea un bun simț ieșit din comun, prea mult pentru omenirea noastră”
Sursa foto: Facebook I Horia Cilan
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2023   •   13:33

Un tânăr arheolog pe nume Horia Cilan, stabilit la Cluj, a murit.

Tânărul terminase studiile de licență la Facultatea de Istorie și Filosofie a UBB, iar în prezent făcea masteratul de Arheologie și studii clasice și practica arheologia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit surselor Antena 3 CNN, tânărul era în depresie din dragoste și și-ar fi luat viața.

Acesta ar fi fost găsit lângă zona în care studenții fac săpaturi, la baza UBB din Costești.

Citește și: "Dumnezeu a decis că trebuie să mergi printre îngerii săi preferați". El este Sebastian, tânărul care a învins cancerul, dar a fost ucis când încerca să aplaneze un conflict

"Întreaga comunitate din Bocsig a rămas înmărmurită la vestea că ai ales să pleci într-o lume mai bună, Horia Cilan!

Dumnezeu să te ierte și să îți dea liniște! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Domnul să vă mângâie și să vă ajute să treceți peste această grea încercare!”, a transmis Primăria Bocsig.

Pe rețelele de socializare, mai mulți apropiați au transmis mesaje de doliu, iar alții s-au arătat șocați: "Imposibil așa ceva!!! Măi Horia, măi! De ce???”

Un prieten al tânărului l-a descris ca un băiat cu „un bun simți ieșit din comun”:

"Horia Cilan un băiat de un bun simț ieșit din comun, prea mult chiar pentru omenirea noastră. Drum lin, dude, îmi pare rău de ceea ce te-a înconjurat anii ăștia.

Nu trebuia s-o lași să te aducă în asemenea punct. Odihnă în pace să ai...”, a scris pe rețelele de socializare o cunoștință a tânărului, potrivit Monitorul de Cluj.

×
Subiecte în articol: Horia Cilan arheolog Cluj
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close