Antena 3 CNN Actualitate "Dumnezeu a decis că trebuie să mergi printre îngerii săi preferați". El este Sebastian, tânărul care a învins cancerul, dar a fost ucis când încerca să aplaneze un conflict

"Dumnezeu a decis că trebuie să mergi printre îngerii săi preferați". El este Sebastian, tânărul care a învins cancerul, dar a fost ucis când încerca să aplaneze un conflict

Durere fără margini în familia lui Sebastian, tânărul de 20 de ani, înjunghiat mortal, la un majorat din comuna Ciurea, din județul Iași.

"Dumnezeu a decis că trebuie să mergi printre îngerii săi preferați". El este Sebastian, tânărul care a învins cancerul, dar a fost ucis când încerca să aplaneze un conflict
Sursa foto: Facebook I Culită Butnariu
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2023   •   13:19

Crima s-a petrecut sâmbătă seară, în încheierea petrecerii de majorat din comuna Ciurea.

La petrecere se aflau în jur de 30 de persoane, o parte din comuna Ciurea și o parte din Iași, iar intre doi invitați a izbucnit un conflict.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbații s-au luat la bătaie, iar între ei ar fi intervenit Sebastian, care a fost înjunghiat.

Din păcate, el a murit, iar un alt tânăr a ajuns la spital cu răni grave.

Citește și: Mărturia în lacrimi a bărbatului care a găsit cadavrul unui nou-născut pe plaja din Eforie: "Vreau să las un mesaj celor tineri"

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție.

Tânărul înjunghiat a fost găsit în stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitat. Cadavrul său a rămas la locul faptei pentru ca polițiștii și procurorii să facă cercetările necesare.

Sebastian a învins cancerul la vârsta de 14 ani. Avea planuri să plece în Anglia la sora lui, să-și găsească un rost în viață.

"La 14 ani a făcut cancer pe coloană. Și au venit doctorii și ne-au spus că este mort pe masa de operație. După aia ne-au anunțat că este o eroare, iar copilul și-a revenit. Dumnezeu l-a salvat. Și acum l-a omorât un boschetar”, a precizat tatăl băiatului, potrivit Aloiași.ro

Tatăl lui Sebastian a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook

"Copilul meu mult iubit si prețuit ai învins o boală cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat și ai învins, azi în schimb Dumnezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferați, a decis că ești prea bun și prea luminos pentru această lume nedreaptă care ți-a luat viața prea devreme. Drum lin iubitul meu copil", a scris tatăl lui Sebastian.

×
Subiecte în articol: Iași Sebastian injunghiat
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close