Antena 3 CNN Actualitate Tânăr din Bucureşti, prins cu 100 de plicuri pline cu un "praf alb" în timp ce încerca să se ascundă de jandarmi după mașini

Tânăr din Bucureşti, prins cu 100 de plicuri pline cu un "praf alb" în timp ce încerca să se ascundă de jandarmi după mașini

Un adolescent a intrat în atenția jandarmilor din București şi a fost prins cu 100 de plicuri pline cu un "praf alb", după ce a început să se comporte ciudat şi să se ascundă după maşini.

Tânăr din Bucureşti, prins cu 100 de plicuri pline cu un "praf alb" în timp ce încerca să se ascundă de jandarmi după mașini
Sursa foto: Getty Images/ Peter Dazeley
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Oct 2023   •   22:29

Minorul, care avea asupra sa 100 de pliculețe ce conțineau un praf alb, a fost prins de jandarmi în centrul Capitalei. Tânărul a atras atenția deoarece a încercat să se ascundă de jandarmi.

Jandarmeria a anunțat că "sâmbătă, în jurul orei 17:30, jandarmii bucureșteni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona centrală a Capitalei, str. Baia de Fier, au observat un tânăr care, după ce a coborât din tramvai, la vederea colegilor noștri, s-a ascuns după o mașină parcată".

Citește și: România, raiul drogurilor | Imagini din cultura de canabis de pe terenul termocentralei Rovinari

În urma legitimării și a controlului corporal efectuat, asupra persoanei au fost găsite 100 pliculețe transparente "tip ziplock ce conțineau un praf alb".

Tânărul, în vârstă de 17 ani, a fost dus la sediul secției de poliție și „au fost întocmite actele de sesizare a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, cu modificările și completările ulterioare”.

×
Subiecte în articol: București jandarmi
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close