Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr aflat pe trotinetă, omorât după o șicanare în trafic, în București

Un tânăr aflat pe trotinetă, omorât după o șicanare în trafic, în București

Un bărbat aflat pe motocicletă în traficul din București s-a șicanat cu un alt participant la trafic, pe trotinetă. Motociclistul și-a dat casca jos și a îndreptat-o spre băiatul cu trotineta. Acesta s-a dezechilibrat moment în care a fost izbit de o mașină. Din păcate, bărbatul de pe trotinetă a murit în urma leziunilor suferite.

Un tânăr aflat pe trotinetă, omorât după o șicanare în trafic, în București
de Rafaelo Varga    |    05 Aug 2021   •   11:01

La data de 04 iulie, în jurul orei 18:30, prin apel 112 Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier pe o stradă din sectorul 4, din care a rezultat rănirea unui conducător de trotinetă.

La fața locului au sosit polițiștii, iar din primele date s-a conturat presupunerea rezonabilă că accidentul s-ar fi fost produs pe fondul unei șicanări în trafic.

La față locului a sosit un echipaj medical care a oferit  ingrijiri medicale conducătorului trotinetei, însă acesta a decedat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, iar la acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vezi primele imagini VIDEO de la șicanarea în trafic

×
Subiecte în articol: trotinetă București
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close