Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini de la șicanarea în trafic, în urma căreia un tânăr aflat pe trotinetă a murit

Primele imagini de la șicanarea în trafic, în urma căreia un tânăr aflat pe trotinetă a murit

Antena 3 a obținut în exclusivitate imagini de la momentul șicanării în trafic în urma căreia un tânăr și-a pierdut viața.

Primele imagini de la șicanarea în trafic, în urma căreia un tânăr aflat pe trotinetă a murit
de Rafaelo Varga    |    05 Aug 2021   •   12:32

Imaginile au fost filmate la doar câteva momente după impactul între autoturism și bărbatul care se afla pe trotinetă, după ce a fost lovit cu cascheta de către motociclist.

Un tânăr aflat pe trotinetă, omorât după o șicanare în trafic, în București

Un bărbat aflat pe motocicletă în traficul din București s-a șicanat cu un alt participant la trafic, pe trotinetă. Motociclistul și-a dat casca jos și a îndreptat-o spre băiatul cu trotineta. Acesta s-a dezechilibrat moment în care a fost izbit de o mașină. Din păcate, bărbatul de pe trotinetă a murit în urma leziunilor suferite.

La data de 04 iulie, în jurul orei 18:30, prin apel 112 Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier pe o stradă din sectorul 4, din care a rezultat rănirea unui conducător de trotinetă.

La fața locului au sosit polițiștii, iar din primele date s-a conturat presupunerea rezonabilă că accidentul s-ar fi fost produs pe fondul unei șicanări în trafic.

La fața locului a sosit un echipaj medical care a oferit  îngrijiri medicale conducătorului trotinetei, însă acesta a decedat.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, iar la acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

×
Subiecte în articol: trotinetă București
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close