Primele imagini cu momentul în care tânăra din Brașov este agresată fizic de paznicul magazinului

de Laura Dinu    |    24 Dec 2020   •   10:40
Primele imagini cu momentul în care tânăra din Brașov este agresată fizic de paznicul magazinului

Antena 3 a prezentat în exclusivitate imagini de la incidentul de acum câteva zile, dintr-un supermarket din Brașov, acolo unde o tânără ar fi fost agresată și bătută de agenții de pază, după ce a fost bănuită de furt.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum tânăra ar fi luat niște obiecte pe care le-a băgat în ghiozdan. Este un caz extrem de controversat și este o anchetă în curs de desfășurare la Brașov

Tânără bătută crunt de paznicii unui magazin

Tânăra de 18 ani, de etnie romă, susține că a fost bătută de agenții de pază ai unui hipermarket pentru că aceștia au bănuit-o de furt. După ce a trecut de casa de marcat, fata a fost invitată de cei doi agenți într-o cameră, la o discuție. Iar agresiunea ar fi început după ce fata ar fi negat că ar fi furat produse din magazin.

Tânăra a mers la un lanț de magazine din Brașov, de unde a cumpărat câteva produse, pe care le-a plătit cu cardul, aruncând bonul la gunoi. Ulterior, și-a continuat drumul și a intrat într-un alt magazin, de unde a și primit câteva produse, însă nu a cumpărat nimic, pentru că a nu găsit ceea ce dorea. 

Când a ieșit din magazin, doi agenți de pază au invitat-o într-o cameră, pentru a-i putea percheziționa ghiozdanul, unde au găsit produsele cumpărate din primul magazin. 

Bărbații s-au purtat extrem de urât cu tânăra crescută la o casă de copii și chiar au lovit-o, aceasta cerând ajutorul oamenilor legii, printr-un apel la 112. Însă nici de aici ajutorul nu a fost cel așteptat, deoarece i s-a spus că nu se știe în cât timp pot ajunge polițiștii la fața locului. 

Abia după ce agenții de pază au efectuat și ei un apel la 112, a ajuns și o echipă a oamenilor legii. 

 

 

 

Parteneri
x close