Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu momentul în care tânăra din Brașov este agresată fizic de paznicul magazinului

Primele imagini cu momentul în care tânăra din Brașov este agresată fizic de paznicul magazinului

Antena 3 a prezentat în exclusivitate imagini de la incidentul de acum câteva zile, dintr-un supermarket din Brașov, acolo unde o tânără ar fi fost agresată și bătută de agenții de pază, după ce a fost bănuită de furt.

Primele imagini cu momentul în care tânăra din Brașov este agresată fizic de paznicul magazinului
de Laura Dinu    |    24 Dec 2020   •   10:40

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum tânăra ar fi luat niște obiecte pe care le-a băgat în ghiozdan. Este un caz extrem de controversat și este o anchetă în curs de desfășurare la Brașov

Tânără bătută crunt de paznicii unui magazin

Tânăra de 18 ani, de etnie romă, susține că a fost bătută de agenții de pază ai unui hipermarket pentru că aceștia au bănuit-o de furt. După ce a trecut de casa de marcat, fata a fost invitată de cei doi agenți într-o cameră, la o discuție. Iar agresiunea ar fi început după ce fata ar fi negat că ar fi furat produse din magazin.

Tânăra a mers la un lanț de magazine din Brașov, de unde a cumpărat câteva produse, pe care le-a plătit cu cardul, aruncând bonul la gunoi. Ulterior, și-a continuat drumul și a intrat într-un alt magazin, de unde a și primit câteva produse, însă nu a cumpărat nimic, pentru că a nu găsit ceea ce dorea. 

Când a ieșit din magazin, doi agenți de pază au invitat-o într-o cameră, pentru a-i putea percheziționa ghiozdanul, unde au găsit produsele cumpărate din primul magazin. 

Bărbații s-au purtat extrem de urât cu tânăra crescută la o casă de copii și chiar au lovit-o, aceasta cerând ajutorul oamenilor legii, printr-un apel la 112. Însă nici de aici ajutorul nu a fost cel așteptat, deoarece i s-a spus că nu se știe în cât timp pot ajunge polițiștii la fața locului. 

Abia după ce agenții de pază au efectuat și ei un apel la 112, a ajuns și o echipă a oamenilor legii. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Brașov tanara
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close