Antena 3 CNN Actualitate Tânără bătută crunt de paznicii unui magazin

Tânără bătută crunt de paznicii unui magazin

O tânără de 18 ani, de etnie romă, a fost bătută de agenții de pază ai unui hipermarket pentru că aceștia au bănuit-o de furt. După ce a trecut de casa de marcat, fata a fost invitată de cei doi agenți într-o cameră, la o discuție. Iar agresiunea ar fi început după ce fata ar fi negat că ar fi furat produse din magazin.

Tânără bătută crunt de paznicii unui magazin
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Laura Dinu    |    22 Dec 2020   •   09:45

Tânăra a mers la un lanț de magazine din Brașov, de unde a cumpărat câteva produse, pe care le-a plătit cu cardul, aruncând bonul la gunoi. Ulterior, și-a continuat drumul și a intrat într-un alt magazin, de unde a și primit câteva produse, însă nu a cumpărat nimic, pentru că a nu găsit ceea ce dorea. 

Când a ieșit din magazin, doi agenți de pază au invitat-o într-o cameră, pentru a-i putea percheziționa ghiozdanul, unde au găsit produsele cumpărate din primul magazin. 

Bărbații s-au purtat extrem de urât cu tânăra crescută la o casă de copii și chiar au lovit-o, aceasta cerând ajutorul oamenilor legii, printr-un apel la 112. Însă nici de aici ajutorul nu a fost cel așteptat, deoarece i s-a spus că nu se știe în cât timp pot ajunge polițiștii la fața locului. 

Abia după ce agenții de pază au efectuat și ei un apel la 112, a ajuns și o echipă a oamenilor legii. 

Tânăra este apărată acum de Asociația Femeile se Implică, ale cărei reprezentante au venit să ceară explicații din partea agenților cu privire la motivul agresiunii.

Tânăra a depus o plângere la poliție și și-a scos chiar un certificat medico-legal, potrivit căruia are nevoie de 7-8 zile de îngrijire. 

Inițial, directorului lanțului de magazine a refuzat să ofere imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, însă, după o plângere penală, acesta a fost obligat să facă lucrul acesta. 

Pe imagini s-a putut observa că tânăra a fost agresată și că nu furase nimic din magazine. 

×
Subiecte în articol: batuta Brașov
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close