Antena 3 CNN Actualitate O tânără care a venit la un interviu de angajare în Parlamentul României a fost prinsă cu droguri la intrare

O tânără care a venit la un interviu de angajare în Parlamentul României a fost prinsă cu droguri la intrare

Incident șocant în Parlamentul României. O tânără care intenționa să susțină un interviu de angajare, a fost prinsă cu droguri la intrare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2023   •   16:00

Miercuri, în jurul orelor 11, la intrarea de la Camera Deputaților s-a prezentat o tânără care a declarat faptul că dorește să depună un dosar de angajare la Parlament.

În momentul în care lucrătorii de la SPP i-au cerut să facă controlul antiterorist aceasta s-a panicat, s-a deplasat către ieșire și a aruncat în coșul de gunoi un pachet de țigări.

Ulterior, lucrătorii de la SPP au ridicat pachetul de țigări aruncat de aceasta și au constatat că în interiorul acestuia se afla o țigară confecționată manual.

Întrebată fiind despre cele întâmplate, aceasta a declarat faptul că pachetul de țigări l-a aruncat deoarece s-a panicat, iar țigara din interior i-a fost dată de către o prietena la o petrecere.

Tânăra a fost preluată de către lucrătorii Secției 17 de Poliție, in vederea continuării cercetărilor.

Citește și: Aproape trei tone de cocaină pură au fost confiscate în Italia. Drogurile erau ascunse în containere cu banane

Reprezentanții Camerei Deputaților au confirmat că la punctul de acces A3S2 din Palatul Parlamentului s-a prezentat o femeie care a fost oprită de forțele de ordine, existând suspiciunea că deține substante interzise.

În urmă cu o săptămână, în 10 mai, o femeie, colaboratoare a AUR, a încercat să intre cu patru gloanțe letale în sediul Camerei Deputaților.

Femeia a fost dusă la o secție de poliție din Capitală, fiind deschis un dosar penal.

Cartușele au fost confiscate de ofițerii SPP care au făcut controlul, iar accesul a fost blocat.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close