Antena 3 CNN Actualitate Tânărul luptător mort după o accidentare banală și-a sunat mama înainte să se stingă. ”Cred că o să mor, ajută-mă!”

Tânărul luptător mort după o accidentare banală și-a sunat mama înainte să se stingă. ”Cred că o să mor, ajută-mă!”

Tânărul luptător mort după o accidentare banală și-a sunat mama înainte să se stingă. ”Cred că o să mor, ajută-mă!”
03 Mai 2017   •   10:05

O accidentare suferită în timpul executării unui procedeu tehnic a pus capăt vieții tânărului luptător Cosmin Aluchiănesei. Sportivul, care urma să împlinească 16 ani peste câteva zile, s-a stins pe un pat de spital, copleșit de dureri groaznice care, rapid, i-au cuprins tot trupul. Când a simițit că moartea-i dă târcoale, Cosmin a sunat-o disperat pe mama lui căreia i-a spus că e la capătul puterilor: ”Mamă, cred că o să mor, ajută-mă!”. După câteva ore de la strigătul de ajutor al copilului său aflat în suferință, cea care i-a dat viață și-a văzut băiatul mort, la morga spitalului din Botoșani, scrie Libertatea.

Drama lui Cosmin – component al lotului național de cadeți -, s-a scris pe durata a aproape trei zile la capătul cărora tânărul sportiv a pierdut lupta în fața morții. Vineri, în timpul unui antrenament obișnuit s-a lovit la șold, iar luni dimineață, înainte de ivirea zirilor, bietul băiat și-a dat ultima suflare, chinuit de dureri groaznice. Trei zile în care Cosmin a fost consultat în două rânduri la Spitalul din Bacău – atât la Urgență cât și la Pediatrie -, și o dată la Botoșani, unde de altfel a și rămas internat.

”Sportivul accidentat a fost nevoit, cu  dureri mari, să umble prin spitale, de capul lui, pentru că la lotul național nu este nici măcar un asistent care să le acorde primul ajutor în caz de nevoie”, ne-au spus apropiați ai familiei. De altfel, această situație, dar și felul în care medicii au acționat la consulturile la care a fost supus tânăra speranță a luptelor românești,  fac acum obiectul cercetărilor judiciariștilor botoșăneni.

×
Subiecte în articol: antrenament accident moarte
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close