Antena 3 CNN Actualitate Tatăl lui Sebi, cu tabloul fiului său şi cu ochii în lacrimi la procesul lui Vlad Pascu: "Vreau să fie mereu lângă noi şi sper să ne dea putere, să ne ţină în picioare"

Tatăl lui Sebi, cu tabloul fiului său şi cu ochii în lacrimi la procesul lui Vlad Pascu: "Vreau să fie mereu lângă noi şi sper să ne dea putere, să ne ţină în picioare"

Tatal lui Sebastian, tânărul ucis de Vlad Pascu în staţiunea 2 Mai, a venit din nou cu poza fiului său la proces. Acesta spune că beizadeaua drogată trebuie judecată pentru omor calificat şi că ceea ce se întâmplă în acest proces nu este altceva decât o bătaie de joc.

de Delia Bulgaru    |    04 Apr 2024   •   12:26

Familiile celor doi studenţi ucişi de Vlad Pascu sunt revoltate că dosarul a rămas la judecătoarea care a făcut greşeli uriaşe la primele două termene şi se tem că magistratul va face tot posibilul să tergiverseze procesul.

La Judecătoria Mangalia sunt prezente astăzi familiile celor doi tineri ucişi în accidentul de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu.

Tatăl lui Sebastian a făcut câteva declaraţii cu lacrimi în ochi şi cu poza fiului său la braţ, spunând că este o bătaie de joc ceea ce se întâmplă.

"Vreau să fie mereu lângă noi"

"Suntem terminaţi. Nu ştiu ce să vă spun. Sper măcar să se schimbe astăzi încadrarea şi să treacă de la ucidere din culpă la omor calificat şi să-şi plătească pedeapsa.

Vreau să judece corect şi să scăpăm odată. Am înţeles că dacă se schimbă încadrarea, o să se mute la Constanţa. Eu sper să se schimbe încadrarea şi să judece cineva care poate să judece acest caz.

Am venit cu poza cu care am venit şi la ultimul proces. Vreau să fie mereu lângă noi şi sper să ne dea putere să ne ţină în picioare", a declarat, cu ochii în lacrimi, tatăl lui Sebi.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu accident 2 mai
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close