Antena 3 CNN Actualitate Taur lovit de un autobuz cu 48 de pasageri și de o mașină, pe DN1. Circulaţia, întreruptă pe sensul către București

Taur lovit de un autobuz cu 48 de pasageri și de o mașină, pe DN1. Circulaţia, întreruptă pe sensul către București

Un taur a fost lovit, în această seară, de către şoferul unui autobuz cu 48 de pasageri, pe DN1, în Prahova. Animalul a fost proiectat pe banda a doua, unde a fost izbit de un autoturism.

Taur lovit de un autobuz cu 48 de pasageri și de o mașină, pe DN1. Circulaţia, întreruptă pe sensul către București
de Claudia Popovici    |    04 Noi 2022   •   20:10

Update 20:25: Se suplimentează forțele cu 1 autospecială de transport victime multiple și un microbuz din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri pentru preluarea copiilor din autocar.

Nu sunt îndeplinite criteriile punerii în aplicare a prevederilor Planului Roșu de intervenție la nivelul judetului Prahova.

Ştirea iniţială: Taur lovit de un autobuz cu 48 de pasageri și de o mașină, pe DN1. Circulaţia, întreruptă pe sensul către București

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 București-Ploiești, în zona localității Potigrafu, județul Prahova, un autobuz în care se aflau 48 de pasageri a lovit o bovină.

Animalul a fost proiectat pe a doua bandă, moment în care a fost lovit de un alt autoturism în care se aflau 3 persoane. 

La faţa locului, a ajuns un echipaj medical care a identificat 48 ocupanți din autobuz (42 copii și 6 adulți), conștienți

O persoană din mașină a suferit răni ușoare, şi este evaluată medical la faţa locului. 

Circulația este întreruptă pe sensul către București. Conform Poliției Prahova, este vorba despre un taur pe care șoferul autobuzului nu a mai reușit să-l evite.

 

×
Subiecte în articol: animal loviți de mașină prahova
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close