Antena 3 CNN Actualitate Țeapa luată de două românce, în vacanța exotică în Zanzibar: ”Multă mizerie, condiții insalubre. Ne-am plimbat cinci ore din spital, în spital”

Țeapa luată de două românce, în vacanța exotică în Zanzibar: ”Multă mizerie, condiții insalubre. Ne-am plimbat cinci ore din spital, în spital”

Două românce au trăit o serie de experiențe negative în Zanzibar, în timp ce se aflau în vacanță. Acestea au povestit totul pe Facebook.

Țeapa luată de două românce, în vacanța exotică în Zanzibar: ”Multă mizerie, condiții insalubre. Ne-am plimbat cinci ore din spital, în spital”
Sursa foto: Gettyimages | golero
de Ioana Mircea    |    24 Ian 2023   •   17:13

Majoritatea românilor visează la o vacanță exotică în perioada iernii. Una dintre cele mai râvnite destinații pentru o astfel de vacanță este Zanzibar, însă nu toți turiștii care ajung în zonă se bucură de experiențe plăcute.

Este cazul unor românce care au descris vacanța lor în Zanzibar ca pe un coșmar, pe Facebook.

"Vă spun din suflet că nu e ceea ce mă așteptam. Este ultima țară în care aș veni. Este o mizerie de nedescris, plaja este mizerabilă, mâncarea jalnică. În afară de excursii pe care le plătești extra, nu mi-a plăcut nimic.  Îmi doresc să se termine coșmarul. Mai am o zi și scap", a scris una dintre aceasta pe Facebook.

Citește și: Țeapa pe care și-o iau românii cu coletele. Primești prin curier ce nu ai comandat

O altă româncă și-a povestit experiența dramatică din Zanzibar, în care a fost nevoită să caute un spital pentru o radiografie timp de cinci ore.

"Toate bune și frumoase până în momentul când chiar ai o problema ce trebuie rezolvată. Atunci faptul că majoritatea nu vorbesc decât două cuvinte în engleză atunci apare adevărată provocare!

Eu am picat, pe picior, durere cumplită, după ce-mi revenisem din leșin nu am putut călca pe picior. Umflat instant bineînțeles, aștept taxiul. ‘Reprezentantul agenției’, românașul nostru stabilit în Zanzibar de 5 ani, a zis că ne-a trimis taxiul, ‘vă descurcați voi mai departe’.

Vă descurcați mai departe într-o țară în care nimeni nu vorbește și nu înțelege o propoziție cap coadă, unde știi clar (trăind de 5 ani aici ce spitale sunt), ne-am plimbat 5 ore din spital în spital căutând un medic și să fac o radiografie", a povestit acesta pe Forum Zanzibar.

×
Subiecte în articol: Zanzibar
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close