Antena 3 CNN Actualitate Țeapa uriașă luată de niște turiști români care au mers în vacanță în Grecia. În loc de vila cu piscină închiriată au găsit un câmp gol

Țeapa uriașă luată de niște turiști români care au mers în vacanță în Grecia. În loc de vila cu piscină închiriată au găsit un câmp gol

Deși majoritatea românilor care aleg să-și petreacă vacanțele în Grecia au parte numai de experiențe plăcute și se întorc în țară cu bateriile încărcate, mai există și excepții. Unii turiști constată abia acolo că, de fapt, camera închiriată nu corespunde cu cea din pozele puse pe internet de proprietar sau, și mai rău, proprietatea nu există deloc.

Țeapa uriașă luată de niște turiști români care au mers în vacanță în Grecia. În loc de vila cu piscină închiriată au găsit un câmp gol
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    09 Aug 2022   •   17:43

Un utilizator al grupului de Facebook Forum Grecia a ținut să-și exprime îngrijorarea după ce a închiriat o cameră într-o cunoscută stațiune grecească și a constat apoi că nu poate lua legătura cu proprietarul.

"Sunt îngrijorat. Am făcut o rezervare prin Booking în Kavala și nu răspunde la telefon", a scris Marian P. 

Problema lui i-a făcut pe mulți utilizatori să reacționeze și să încerce să îl ajute cu sfaturi. Iar unii au povestit, la rândul lor, ce țepe se pot lua când te aștepți mai puțin.

"Trimiteți mesaj la Booking pentru verificare", a scris Camelia S.

"Păi mai ai posibilitatea să-i contactezi în scris pe Booking messenger. Afară de faptul că ești în fața proprietății și nu găsești pe nimeni acolo și nu-ți răspunde la telefon, nu văd variante pentru care să fi îngrijorat", a precizat Silviu P. 

"A fugit cu banii, clar", a încercat să înveselească atmosfera Alexandru M.

"Stai liniștit, nu e nicio țeapă. Rezerv de fiecare dată prin Booking, dar nu am sunat niciodată. În caz de nevoie, am trimis mesaj prin Booking. Mai poți contacta și prin Whatsapp", a scris, la rândul său, Marinela O.

Totuși, unii internauți au ținut să precizeze că au trecut prin situații complicate, chiar dacă apelaseră la un cunoscut site de rezervări:

"Eu nu aș fi așa de liniștită. Tocmai în iunie am rezervat prin Booking o cazare în Grecia, a doua zi am sunat să întreb dacă nu cumva mai au o locație disponibilă, noi fiind două familii care urmau să plece în concediu și... surpriză: au zis că ooooooo, dar nu e valabilă rezervarea, că ei între timp au vândut altora perioada și ar fi bine să anulez prin Booking. Dacă nu sunam, ne trezeam fără cazare??", a scris Rheea L. 

" Au început să fie numeroase țepe  (...) În Dubai am pățit cu o proprietate și neajunsi acolo Bookingul mi-a dat varianta doar să anulez, deoarece și lor li se părea suspect. Ultimele 2 țepe le-am luat prin ei la Mamaia în vara asta( o proprietate nu exista și banii au fost retrași de pe card, iar după 5 zile de verificări ale lor au spus că proprietatea este ok, iar la a doua proprietarul deja avea închiriată proprietatea", a precizat Denisa M.

"Văd multe comentarii "înțelepte" . Finii mei au închiriat o vilă la Kavala, tot prin Booking, iar cand au ajuns la adresa era un câmp. Vila nu exista, efectiv", a relatat și Alexandru Ș.

×
Subiecte în articol: Grecia vacante
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close