Antena 3 CNN Actualitate Tendințe moderne pentru decorațiuni nuntă. Ce spun organizatorii de evenimente

Tendințe moderne pentru decorațiuni nuntă. Ce spun organizatorii de evenimente

Tendințe moderne pentru decorațiuni nuntă. Ce spun organizatorii de evenimente
13 Iun 2019   •   09:40

Ideea de nuntă impune o organizare amănunțită. Acum, că unii aleg să planifice evenimentul pe cont propriu și alții apelând la organizatori de evenimente, este o decizie personală. Dar, oricum s-ar face, fiecare dorește ca nunta să fie una memorabilă. Dacă nu pentru invitați, cel puțin pentru mire și mireasă. Și pentru că estetica are un rol important, oricine interesat de decoratiuni nunta ar trebui să știe mai întâi care sunt tendințele din acest an.

Dacă nu pentru a le aplica 100% în cadrul propriului eveniment, cel puțin pentru a obține câteva idei moderne despre mersul lucrurilor. Uite cum stă treaba legat de trendurile la nunți. Acestea se dezvoltă de la an la an. Ceea ce înseamnă că felul în care va arăta decorul într-un an la petreceri sau la ședințele foto de logodnă, nu va mai arăta la fel în anul următor.

Cu toate că aceste idei de decorațiuni nuntă și baloane nuntă se schimbă constant, ceea ce e clasic va fi mereu elegant

Și dezirabil. Asta înseamnă că dintre atâtea idei incredibile de aranjamente, decoruri, arcade din baloane și flori, fiecare cuplu poate alege ce i se potrivește. În funcție de tematica aleasă și de locație, de preferințele personale sau de minimalismul evenimentului. Indiferent că dorești să aranjezi sala de evenimente cu baloane nunta încântătoare sau cu decorațiuni nuntă din tulle sau flori, ai nevoie de un furnizor de încredere. Care să te și poată sfătui cu înțelepciune dacă ceri ajutorul.

Astfel, magazinul online Smartbalon.ro este modern și mereu deschis la nou. Toate accesoriile și articolele de decor, baloanele litere sau jumbo, sunt actualizate în stocuri conform cu cele mai noi tendințe. Firma cu sediul fizic în Suceava deține categorii variate de produse pentru nenumărate genuri de evenimente. Însă, în ceea ce privește mariajul, oferă la prețuri incredibile decorațiuni nuntă și baloane nuntă specifice unei asemenea petreceri tematice.

Articolele specificate de organizatorii de nunți că ar fi la modă în 2019 se numără și în rafturile online ale magazinului Smartbalon.ro. Seturi de props amuzante, mesaje text Bride & Groom, figurine și baloane folie sau arcade minunate pentru o intrare deosebită pot fi achiziționate de pe acest site.

Una dintre cele mai minunate tendințe referitor la decorul unei petreceri de mariaj se referă la decorul fotogenic creat din baloane nuntă

Așadar, în loc de un perete întreg sau un colțisor glam creat în întregime din arajamente florale, acum se poate obține același efect cu ajutorul baloanelor de nuntă.

Aceste decorațiuni nu sunt doar pentru petrecerile copiilor sau pentru celebrarea Revelionului. Ele reprezintă un decor de efect, stilat și pozat, special pentru petreceri tematice cum este nunta. Și în plus, accesoriile din latex, jumbo sau din folie de acest fel, pot fi umplute cu aer sau heliu, și aranjate într-o formă spectaculoasă, care să dea bine cu evenimentul.

Iar aparte de simplele baloane colorate sau de cele umplute de confetti sau baloane mai mici, poți alege baloane nuntă figurine rochie mireasă sau costum mire. Baloanele din folie Mr. & Mrs., figurinele sub formă de inel sau inimă sunt și ele actuale, alături de mesajele baloane litere cu text de bun venit sau cu urări specifice nunții.

În plus, alte decorațiuni nuntă cu accent pe baloane sunt aranjamentele statement ce tronează cu stil în cadrul mesei mirilor și a nașilor. Așa cum bucătăriile de tip insulă au deasupra blatului lămpi sau becuri deosebite, așa și masa aceasta specială poate fi decorată cu mănunchiuri de baloane în culori discrete sau pastel, pentru a transforma atmosfera.

Iar dacă încă mai ai o urmă de îndoială referitoare la argumentația baloanelor pe post de aranjamente de nuntă, află că dau foarte în poze și animă orice loc în care sunt plasate.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close