Antena 3 CNN Actualitate Teodor Atanasiu, la Sinteza Zilei: Instituţia primului-ministru are o problemă. PNL aşteaptă demisia lui Victor Ponta

Teodor Atanasiu, la Sinteza Zilei: Instituţia primului-ministru are o problemă. PNL aşteaptă demisia lui Victor Ponta

Teodor Atanasiu, la Sinteza Zilei: Instituţia primului-ministru are o problemă. PNL aşteaptă demisia lui Victor Ponta
Sursa foto: Foto captura Antena 3
22 Iun 2015   •   22:13

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal Teodor Atanasiu a afirmat, luni, la "Sinteza Zilei", că PNL aşteaptă ca premierul Victor Ponta să îşi anunţe demisia, ca urmare a începerii urmăririi penale pe numele său.

Atanasiu a arătat că discursul preşedintelui Klaus Iohannis din plenul Parlamentului, la prezentarea Strategiei Naţionale pentru Apărare, a indicat drept "vulnerabilitate pentru România puternică" situaţia în care se află instituţia primului-ministru.

"Preşedintele, astăzi, a făcut un gest normal. A venit în Parlament să prezinte Strategia de Apărare Naţională şi a identificat la vulnerabilităţi, la riscuri şi probleme cu care se confruntă statul român. Şi a găsit în fruntea statului român un prim ministru care, ca om, nu are nici o problemă. Dar instituţia primului-ministru are o problemă. Instituţia primului-ministru are această vulnerabilitate", a afirmat liberalul Teodor Atanasiu.

Preşedintele Klaus Iohannis a prezentat, luni, în plenul Parlamentului, strategia de apărare a României, despre care a afirmat că "nu trebuie să fie un act de voinţă a unei persoane, nici a câtorva instituţii, ci este o declaraţie pe care România o va face".


×
Subiecte în articol: PNL Teodor Atanasiu Klaus Iohannis
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close