Antena 3 CNN Actualitate Ţigări de contrabandă de peste 1,5 milioane de euro, descoperite într-un TIR care transporta şerveţele umede

Ţigări de contrabandă de peste 1,5 milioane de euro, descoperite într-un TIR care transporta şerveţele umede

Polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet au descoperit, în urma unui control amănunțit făcut asupra unui autocamion care figura ca fiind încărcat cu produse de igienă personală, ţigări de contrabandă în valoare de peste 1,5 milioane de euro.

Ţigări de contrabandă de peste 1,5 milioane de euro, descoperite într-un TIR care transporta şerveţele umede
Sursa foto: Poliţia de Frontieră Română
de Ştefan Petrică    |    22 Ian 2023   •   13:30

În urma controlului asupra autocamionului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în compartimentul pentru marfă, în spatele paleților cu șervețele umede (metoda capac), mai multe baxuri ce conțineau 384.000 de pachete cu țigări, fără a avea aplicate marcaje fiscale.

În cauză, se derulează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova față de șoferul mijlocului de transport.

"La data de 21.01.2023, în jurul orei 12.40,  în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui ansamblu rutier, un cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani. Șoferul transporta, conform documentelor prezentate, produse de igienă personală, din Bulgaria în România", potrivit comunicatului Poliției de Frontieră.

Țigările în valoare totală de peste 1.500.000 de euro (7.680.000 lei), cât și autocamionul au fost indisponibilitate în vederea continuării cercetărilor la sediul I.T.P.F. Giurgiu.

Citeşte şi: Şefa de post din Bârsana a fost reţinută de colegi, după ce a vândut ţigări de contrabandă confiscate

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: tigari de contrabanda vama
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close