Antena 3 CNN Actualitate Mai mulți tineri au închiriat o vilă în București pentru Revelion și au devastat-o. Proprietar: ”O petrecere tematică, de distrugere. Aveau săbii, macete”

Mai mulți tineri au închiriat o vilă în București pentru Revelion și au devastat-o. Proprietar: ”O petrecere tematică, de distrugere. Aveau săbii, macete”

Un bărbat din București și-a închiriat vila de Revelion, însă pagubele pe care le-au produs clienții săi depășesc cu mult câștigul.

Mai mulți tineri au închiriat o vilă în București pentru Revelion și au devastat-o. Proprietar: ”O petrecere tematică, de distrugere. Aveau săbii, macete”
Sursa foto: observatornews.ro
de Adelina Miron    |    02 Ian 2022   •   23:30

Bărbatul a închiriat vila unui grup de tineri care au provocat distrugeri în fiecare cameră. Au spart pereții, vasul de toaletă, ușile, tablourile și au deteriorat piese de mobilier.

„Au fost vreo 20-30. Aveau săbii, macete. Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște șervețele cu sânge. (...) Cred că a fost o petrecere tematică, de distrugere”, a declarat bărbatul pentru Observator.

Tinerii au vândut bilete de acces la petrecere, fără să-l înștiințeze pe proprietar, și au petrecut până când au observat că sunt filmați de camerele de supraveghere. Au spart biroul proprietarului și au smuls cablurile sistemului de supraveghere.

Niciunul dintre tineri nu îi mai răspund la telefon proprietarului, care a făcut plângere la poliție.
 

×
Subiecte în articol: vila București revelion tineri
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close