Antena 3 CNN Actualitate Tinerii care au furat un milion de euro, prinşi după ce au aruncat cu bani în manelişti

Tinerii care au furat un milion de euro, prinşi după ce au aruncat cu bani în manelişti

Tinerii care au furat un milion de euro, prinşi după ce au aruncat cu bani în manelişti
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Ian 2011   •   21:37

Dedicaţiile fără număr la manelişti le-au venit de hac celor doi tineri din Prahova care au furat un geamantan cu un milion de euro. Au aruncat cu banii în lăutari şi aşa au intrat în vizorul poliţiştilor.

Cel de 16 ani, prins. Cel de 22, căutat. Ei au furat geamantanul cu un milion o sută de mii de euro. Au inventat şi o nouă metodă de împărţire a banilor. Fiecare a primit un număr egal de teancuri, indiferent de sumă. După care au ascuns banii la fel de bine ca şi victima lor. Unul în pereţii caseIor, celălat în două gropi, lângă o balastieră. După care s-au pus pe chefuit. A fost un chef de pomină de care satul vorbeşte şi astăzi.



“Aşa am auzit că au dat o sută de milioane, dedicaţii, să le cante manele! Ce credeţi că a fost în mintea lor? Probabil ar fi trebuit să procedeze altfel, să nu îi fure!”, a spus un localnic din Rachieri.

De la dedicaţii, au intrat în vizorul poliţiştilor, dar şi al altor hoţi. Au fost chiar ei jefuiţi. Tănase a mai rămas cu zece teancuri de euro pe care le-a împărţit, din nou, cu prietenul său.

Tânărul de 16 ani a fost arestat miercuri seară. Este cercetat în 13 dosare pentru furturi din locuinţe. Complicele său milionar se pare că a fugit din ţară.

Până acum, poliţiştii au recuperat în jur de 150 de mii de euro din paguba totală.

×
Subiecte în articol: manelişti tineri prahova
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close