Antena 3 CNN Actualitate Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la întâlnirea cu împăratul Japoniei

Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la întâlnirea cu împăratul Japoniei

Apariţie spectaculoasă a lui Carmen Iohannis la întâlnirea oficială cu împăratul Japoniei. Prima Doamnă a ales culori vii.

Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la întâlnirea cu împăratul Japoniei
Sursa foto: Twitter @KlausIohannis
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2023   •   13:29

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte o rochie roz pentru întâlnirea oficială de astăzi cu împăratul Japoniei.

Rochia lui Carmen Iohannis este lungă până la genunchi, iar mânecile sunt puţin mai scurte decât nivelul cotului. De remarcat este faptul că rochia are un fin imprimeu realizat cu o nuanţă mai deschisă a culorii roz.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aceasta a fost accesorizată cu o curea de mărgele galbene, prinsă la capăt cu o fundă tot galbenă. Carmen Iohannis a ales să poarte o pereche de pantofi roz prăfuit şi o poşetă de mici dimensiuni cu detalii verzi, galbene, albstre şi roz.

„Este o rochie complexă, din brocart cu mătase, în cromatică de primăvară. Este o ținută unicat, special creată pentru această vizită”, a declarat designerul Andreea Tincu, cea care a creat rochia, potrivit unica.ro.

Citeşte şi: Primele imagini de la întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu împăratul Japoniei, Naruhito | A fost anunțat parteneriatul strategic între cele două țări

Totodată, Prima Doamnă a ales să poarte o manichiură îndrăzneaţă, unghiile sale având culoarea anului, viva, magenta. Spre deosebire de Carmen Iohannis, împărăteasa Japoniei a purtat un costum deux pieces galben, pantofi bej, iar manichiura acesteia a fost una naturală.

×
Subiecte în articol: Carmen Iohannis japonia Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close