Antena 3 CNN Actualitate Sfaturi pentru ţinuta perfectă în noaptea de Revelion: "Feminitatea este o caracteristică şi nu o oportunitate"

Sfaturi pentru ţinuta perfectă în noaptea de Revelion: "Feminitatea este o caracteristică şi nu o oportunitate"

Se spune că așa cum îți petreci Revelionul, așa-ți va fi tot anul. Si, chiar dacă anul 2020 este unul atipic şi cei mai mulţi dintre noi vom petrece trecerea dintre ani acasă, consilierii vestimentari ne sfătuiesc să nu alegem pijamaua pentru Revelion 2021.

Sfaturi pentru ţinuta perfectă în noaptea de Revelion: "Feminitatea este o caracteristică şi nu o oportunitate"
de Raluca Butan    |    31 Dec 2020   •   19:00

Ţinuta contează mai puţin, anul acesta de Revelion, este concluzia celor mai mulţi dintre români. Majoritatea nu s-au mai pregătit ca în alţi ani şi sunt dispuşi să îmbrace orice ca să se simtă comod în noaptea dintre ani.

Revelion 2021. Ţinute comode. Sfatul specialiştilor

Consilierii în vestimentaţie spun că există ţinute comode şi în afara treningului sau a pijamalelor şi de Revelion ar trebui totuşi să îmbrăcăm ceva special.

"Feminitatea este o caracteristică şi nu o oportunitate. Astfel, chiar şi acasă putem alege ţinute care să ne păstreze feminitatea şi să ne facă în acelaşi timp să ne simţim confortabil",  a spus pentru Antena 3, Mirela Platon, consilier vestimentar.

Lila, cea mai iubită nuanță din 2020. Putem păstra aceeaşi notă de culoare şi în ultima zi a anului

"Lila înseamnă echilibru şi linişte, lucruri de care avem nevoie în acest încercat an”, a mai spus Mirela Platon, consilier vestimentar, care ne oferă o variantă de ţinută comodă pentru Revelion 2021,şi anume, o ţinută din caşmir cu accesorii.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: revelion 2021 ţinute comode
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close