Antena 3 CNN Actualitate Cel mai periculos loc dintr-un microbuz. Titi Aur avertizează: "Mulţi au murit aşa"

Cel mai periculos loc dintr-un microbuz. Titi Aur avertizează: "Mulţi au murit aşa"

Titi Aur, expert în conducerea defensivă, a vorbit, recent, despre cel mai periculos loc dintr-un microbuz.

Cel mai periculos loc dintr-un microbuz. Titi Aur avertizează: "Mulţi au murit aşa"
Sursa foto: youtube.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Aug 2023   •   00:20

Titi Aur a analizat şi comentat un accident produs între un microbuz de transport persoane şi un autoturism. După accident, şoferul autoturismului izbit din spate s-a dat jos din maşină şi s-a întins pe şosea. "E multă adrenalină. Au fost multe situaţii în care persoane din maşină au decedat la nişte metri distanţă de maşină.

Au ieşit din maşină, adrenalina declanşată atunci te face să nu mai simţi durere, nimic. După ieşitul din maşină se pot declanşa răni grave", a avertizat Titi Aur la DC Conducem

"Deci aici şoferul şi-a asumat un risc extraordinar de mare să facă la stânga pe dublă continuă. Şoferul de microbuz nu s-a aşteptat. Sigur era neatent. În acea zonă nu avea ce să caute o maşină pe banda a doua şi e clar că nu s-a uitat, nu a frânat, l-a surprins total. Pe contrasens, maşina aruncată a mai fost lovită de o altă maşină, dar putea fi mai rău, pentru că tocmai trecuse un TIR pe acolo. 

Vinovat este şoferul de microbuz, că a lovit din spate. Autorul moral este clar cel cu maşina mică pentru că şi-a asumat să facă la stânga într-un loc în care nu avea voie". 

Cel mai periculos loc dintr-un microbuz 

"Am avut un coleg, un prieten, care stătea în microbuz pe ultimul rând în mijloc, fără centură. Când microbuzul a avut un impact, a plecat pe culoar, în faţă.

Şi a avut piciorul rupt, răni grave, deşi impactul nu era foarte mare.

A stat în poziţia cea mai periculoasă", a mai spus Titi Aur. 

Citeşte şi: Titi Aur, despre șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai: "Un inconștient a provocat această nenorocire"

 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close