Antena 3 Actualitate Toate şcolile din Buzău, Prahova şi Vrancea sunt închise miercuri

Toate şcolile din Buzău, Prahova şi Vrancea sunt închise miercuri

de M.Z.    |    15 Feb 2012   •   10:05
Toate şcolile din Buzău, Prahova şi Vrancea sunt închise miercuri Foto: agatatravel.ro

Toate şcolile din judeţele Buzău, Prahova şi Vrancea sunt închise, miercuri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, astfel că peste 345.000 de elevi din 3.083 de unităţi de învăţământ vor sta acasă, a anunţat ministrul Educaţiei, Cătălin Baba.

De asemenea, patru inspectorate şcolare judeţene au raportat suspendarea cursurilor în peste 100 de unităţi de învăţământ, 12 judeţe vor avea cel mult 100 de unităţi de învăţământ închise, iar în alte zece judeţe vor fi mai puţin de zece unităţi închise, a mai spus Baba.

Ministrul Educaţiei a precizat că miercuri vor fi 3.083 de unităţi de învăţământ închise, iar 345.852 de elevi vor rămâne acasă, ceea ce înseamnă o reducere cu peste 50% a şcolilor şi elevilor afectaţi de vreme.

Cătălin Baba a mai spus că în Bucureşti şi 11 judeţe, respectiv Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Constanţa, Covasna, Dolj, Maramureş, Mureş, Olt, Sălaj şi Sibiu, cursurile în toate unităţile de învăţământ se desfăşoară normal miercuri.

Ministrul Educaţiei a mai spus că recuperarea materiei se va face, după evaluare, pe tot parcursul anului şcolar.

Cursurile au fost suspendate marţi în 8.212 unităţi de învăţământ, în Capitală şi în judeţele Argeş, Buzău, Călăraşi, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa Mehedinţi, Olt, Prahova şi Vrancea fiind închise toate unităţile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close