Antena 3 CNN Actualitate Tone de gunoi, scoase dintr-o casă din București. Primăria îl va obliga pe proprietar să plătească: ”Am scos peste 20 de tone"

Tone de gunoi, scoase dintr-o casă din București. Primăria îl va obliga pe proprietar să plătească: ”Am scos peste 20 de tone"

Peste 20 de tone de gunoi au fost scoase de angajații responsabili cu salubrizarea dintr-o gospodărie din Sectorul 2 al Bucureştiului.

Tone de gunoi, scoase dintr-o casă din București. Primăria îl va obliga pe proprietar să plătească: ”Am scos peste 20 de tone"
Sursa foto: Primaria Sectorului 2 Bucuresti/ Facebook
de Silvia Preda    |    07 Noi 2023   •   17:02

Primăria a anunțat că în urma demersului făcut, nota de plată va fi trimisă direct către proprietarul gospodăriei.

"S-a muncit din greu la strângerea gunoiului, atât din curte, cât şi din casă. Remorci întregi de deşeuri au fost încărcate până am scos la lumină acest loc insalubru, iar imaginile vorbesc de la sine", transmit autorităţile.

"Operaţiunea de curăţenie a fost posibilă doar după ce am parcurs toţi paşii juridici necesari pentru obţinerea ordonanţei preşedinţiale. Este o procedură complexă, pe care o urmăm în toate cazurile de acest gen, când proprietarii nu sunt cooperanţi şi refuză vehement igienizarea locuinţei lor", mai arată Primăria Sectorului 2 Bucureşti.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Încă un focar de infecție de pe proprietate privată lichidat. Deși procedura legală prin care putem intra și curăța în curțile transformate de proprietari în gropi de gunoi e complicată, ne-am ținut de treabă. Vom eradica toate aceste focare de infecție pe care le avem în evidență. 

Citeşte şi: Casele părăsite din centrul Bucureștiului sunt acum locuite de consumatori de droguri. Locuitorii din zonă sunt disperaţi

Și ca să fie clar, toate costurile aferente igienizării vor fi imputate proprietarilor. Nu plătim servicii de curățenie "la domiciliu" din bani publici.

P.S. Doar de aici am scos peste 20 de tone de gunoi", a declarat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

‼Am curăţat şi igienizat o altă locuinţă privată devenită groapă de gunoi la noi în sector. ??S-a muncit din greu la...

Publicată de Primaria Sectorului 2 Bucuresti pe Marţi, 7 noiembrie 2023

×
Subiecte în articol: gunoi casa București
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close