Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Casele părăsite din centrul Bucureștiului sunt acum locuite de consumatori de droguri. Locuitorii din zonă sunt disperaţi

Casele părăsite din centrul Bucureștiului sunt acum locuite de consumatori de droguri. Locuitorii din zonă sunt disperaţi

Bucureştiul a devenit capitala drogurilor. Locuitorii au depus sute de plângeri reclamând că autorităţile nu iau măsuri, asta deşi în ultima perioadă numărul consumatorilor a crescut.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Noi 2023   •   19:33

Bucureştenii care locuiesc în centrul Capitalei sunt terorizaţi de consumatorii de substanţe interzise. Fie zi sau noapte, oamenii spun că s-au săturat să vadă cum se consuma droguri, fără ca poliţia să facă ceva în această privinţă.

Deşi au fost depuse teancuri de plângeri, situaţia trenează de câţiva ani. Doar că în ultima perioadă numărul celor care se droghează a crescut simţitor.

Clădirile părăsite sau în construcţie, aflate în centrul Capitalei, au devenit casă pentru oamenii care nu aveau una. Se întâmplă pe bulevardul Corneliu Coposu, Calea Victoriei, Calea Șerban Vodă, Piaţa Unirii sau Piața Alba Iulia.

Împânzite de maldăre de gunoi, aceste locuinţe provizorii primesc în fiecare zi noi vizitatori.

Citeşte şi: Măsuri mai aspre pentru traficanții de droguri: Până la 25 de ani de închisoare pentru cei care vând și consumă substanțe interzise

Bucureștenii din zonă au ajuns să fie terorizați de consumatori. 

Ultima acţiune a poliţiştilor, care a avut şi rezultate, a fost în urmă cu o lună. Atunci au găsit peste 3.500 de pliculeţe dintr-o substanţă psihoactivă nouă pe piaţa din România.

×
Subiecte în articol: droguri București centrul Capitalei case
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close