Antena 3 CNN Actualitate Toni Grecu i-a spus soției săptămâna trecută, de la ”Matei Balș”: ”A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”

Toni Grecu i-a spus soției săptămâna trecută, de la ”Matei Balș”: ”A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”

Actorul Toni Grecu era internat la Institutul Matei Balș când incendiul în care au murit cinci persoane a izbucnit. Soția lui a povestit pentru Libertatea că din prima zi de internare i-a spus că e frig în salon.

Toni Grecu i-a spus soției săptămâna trecută, de la ”Matei Balș”: ”A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    29 Ian 2021   •   14:40

Potrivit soției, în câteva zile, Toni Grecu a spus că problema s-a rezolvat prin aeroterme aduse în saloane. ”A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”, este ceea ce i-a spus Toni Grecu soției acum zece zile, scrie libertatea.ro.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că în ultima săptămână nu au existat probleme cu furnizarea căldurii la spital.

Toni Grecu era internat din 16 ianuarie într-un salon de la etajul 2 al pavilionului care a ars. Actorul face parte din bolnavii transferați în această dimineață. Acesta a fost transferat către Spitalul Pantelimon, alături de alți pacienți.

Toni Grecu i-a spus soției că mai toată lumea avea aeroterme în saloane. 

Pacienții din ”Matei Balș” îndurau frigul? Incendiul ar fi pornit de la o aerotermă! Ce spune directorul Termoenergetica

Potrivit surselor Antena 3, incendiul din această dimineață de la Institutul Matei Balș ar fi pornit de la o aerotermă aflată într-un salon. Întrebat dacă la Institutul Matei Balș din București căldura era livrată sub parametri, directorul general adjunct al Termoenergetica a declarat că nu erau probleme.

Potrivit lui Andrei Gîtlan, punctul care este în administrarea spitalului nu a avut niciun semnal că ar fi fost funcționare sub parametri acolo. Acum o lună aproximativ a fost ultima intervenție la Matei Balș, susține el. A fost o avarie și de atunci nu au mai avut niciun fel de probleme, a mai spus directorul Termoenergetica, vineri, la Antena 3.

Fiica unei paciente de la Matei Balș spune că a dus o aerotermă cu acceptul reprezentanților spitalului: Mama mi-a spus că îi e frig!

Mihaela Tănase, fiica unei paciente internate la Institutul Matei Balș, a declarat că în urmă cu o săptămână a adus în salonul mamei sale o aerotermă.

Potrivit primelor informații din anchetă, o primă ipoteză privind cauza incendiului de la ”Matei Balș” este utilizarea unei aeroterme.

Am rugat personalul medical să îi duc o aerotermă. I-am dus o aerotermă săptămâna trecută, miercuri. Era frig”, a spus Mihaela Tănase.

Pacienta a fost internată la etajul 3 al clădirii care a ars după un incendiu de la primul nivel.

×
Subiecte în articol: toni grecu incendiu Matei Balș

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close