Antena 3 CNN Actualitate TOPUL celor mai furate maşini din România. Vezi care a fost marca preferată a hoţilor

TOPUL celor mai furate maşini din România. Vezi care a fost marca preferată a hoţilor

TOPUL celor mai furate maşini din România. Vezi care a fost marca preferată a hoţilor
de S.T.    |    15 Apr 2015   •   08:49
Hoţii de maşini din România preferă Daciile. Anul trecut, cea mai furată marcă de automobile a fost cea autohtonă, arată statisticile Poliţiei Române.

În 2014, au fost furate aproape 1.600 de autoturisme. După marca românească, hoţii de maşini preferă mărcile germane, apoi pe cele franceze.

Potrivit poliţiştilor, anul trecut au fost furate 1.598 de maşini în ţara noastră. Iar preferenţele hoţilor nu s-au schimbat. Cea mai furată marcă a fost tot Dacia cu 456 de bucăţi.  Din raportul poliţiştilor mai reiese că hoţii de maşini preferă, după Dacii, mărcile germane. Aşadar, topul celor mai furate mărci a fost completat în 2014 de Volkswagen şi Mercedes, cu câte 156 de bucăţi, respectiv 98 de bucăţi.

În preferinţele hoţilor de maşini urmează Opel, cu 97 de maşini furate, BMW, cu 94 de maşini, Renault, 79 de maşini şi Audi, cu 73 de maşini furate.

Cele mai recente autovehicule furate, raportate de Poliţia Română, sunt din data de 6 aprilie: un Audi Q7, furat în Bucureşti, un Opel Insignia, furat în Maramureş, şi un Ford înmatriculat în Bulgaria, furat în Olt.

La finalul anului 2014, parcul auto al României număra peste 4,9 milioane de autoturisme. 


×
Subiecte în articol: Dacia Dacia
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close