Torţionarul Vişinescu se plimbă pe Calea Dorobanţilor, deşi susţine că e bolnav

de M.Z.    |    20 Sep 2013   •   20:24
Torţionarul Vişinescu se plimbă pe Calea Dorobanţilor, deşi susţine că e bolnav

Torţionarul Alexandru Vişinescu a fost surprins, vineri, în jurul prânzului, plimbându-se pe Calea Dorobanţilor, fără a da semne că ar fi bolnav, scrie sursa zilei.ro.


Săptămâna trecută, Vişinescu a refuzat să se prezinte la audieri, pe motiv că ar fi suferit un atac vascular cerebral care i-a provocat dificultăţi de vorbire, ceea ce nu se poate constata pe imaginile postate de site-ul amintit.

Pe 10 septembrie, Alexandru Vişinescu, fostul comandant al închisorii politice de la Râmnicu Sărat, era aşteptat la Parchetul General pentru audieri, însă avocatul său a depus la dosar un certificat medical care arată că bărbatul are nevoie să se interneze pentru îngrijiri medicale.

Procurorii au început urmărirea penală în cazul lui, pentru genocid, după ce în urmă cu două săptămâni Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului a depus o sesizare penală în care fostul torţionar este acuzat de omor deosebit de grav. 

Alexandru Vişinescu este unul dintre cei 35 de torţionari identificaţi de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului.

 


 

 

Parteneri
x close