Antena 3 CNN Actualitate Trafic blocat complet pe centura Călimăneşti, din cauza căderilor de pietre. Ruta alternativă recomandată șoferilor

Trafic blocat complet pe centura Călimăneşti, din cauza căderilor de pietre. Ruta alternativă recomandată șoferilor

Traficul este blocat complet pe Centura Călimănești și este deviat pe DN7, din cauza căderilor de pietre de pe versanți.

Trafic blocat complet pe centura Călimăneşti, din cauza căderilor de pietre. Ruta alternativă recomandată șoferilor
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2023   •   09:06

Azi-noapte, în contextul avertizărilor meteo (precipitații abundente-atenționare hidro), au avut loc căderi de pietre de pe versanți pe DN7 CC, km 3+150m, în orașul Călimănești.

SDN Vâlcea acționează pentru eliberarea drumului cu utilaje și personal propriu, dar viitura este încă activă, circulația rămânând închisă până când se pot asigura condiții de circulație în siguranță.

Circulația rutieră a fost deviată pe DN 7.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marți dimineața pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună și valori normale.

Citeşte şiŞofer român de microbuz, oprit în trafic şi arestat în Italia | Mai mulţi pasageri români, lasaţi cu bagajele în drum

La nivelul țării se circulă, în general, pe un carosabil umed, izolat cu precipitații slabe sub formă de ploaie.

×
Subiecte în articol: trafic blocat Valea Oltului calimanesti
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close