Antena 3 CNN Actualitate Trafic îngreunat în București. Ce trebuie să știe toți șoferii din Capitală

Trafic îngreunat în București. Ce trebuie să știe toți șoferii din Capitală

Trafic îngreunat în București. Ce trebuie să știe toți șoferii din Capitală
22 Dec 2016   •   08:26

Pe mai multe artere rutiere din Bucureşti se circulă în condiţii de ceaţă, în special pe bd. Iuliu Maniu şi pe DN 1, au precizat joi dimineaţa reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Din cauza temperaturilor scăzute, pe suprafaţa carosabilă s-a format polei, factor ce poate duce la derapaje şi impune creşterea distanţei de frânare. În acest context, poliţiştii de la Brigada Rutieră le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo şi ale unui carosabil acoperit.

Totodată, ei le recomandă şoferilor să nu oprească sau să staţioneze în locuri nepermise, pe traseele mijloacelor de transport în comun, pe trecerile de pietoni sau la colţurile intersecţiilor pentru a nu obtura vizibilitatea altor conducători auto care doresc să iasă de pe străzi lăturalnice.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, să traverseze carosabilul doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că traversarea se face în condiţii de siguranţă.

Poliţiştii atenţionează că valorile de trafic vor fi în creştere în aceste zile şi pot apărea blocaje de circulaţie, în special în zonele periferice şi pe arterele rutiere ce converg spre ieşirea din oraş.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: trafic Capitală ceata Brigada Rutiera
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close