Antena 3 CNN Actualitate Atenție la trafic! Șoferii înfruntă din nou ceața

Atenție la trafic! Șoferii înfruntă din nou ceața

Atenție la trafic! Șoferii înfruntă din nou ceața
de S.T.    |    07 Dec 2015   •   16:53
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (16:30), pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 12 şi 105, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, care variază ca şi densitate. Din această cauză, vizibilitatea este între 200 şi 300 de metri.

În judeţul Cluj, pe autostrada A3 Turda – Gilău, din cauza ceţii, vizibilitatea este sub 200 de metri.

Pe DN1, la ieşirea din localitatea Turda, în zona dealul Feleacului, se semnalează ceaţă densă, care determină scăderea vizibilităţii local, sub 50 de metri, şi izolat, sub 20 de metri.

În judeţul Teleorman, pe DN6 (E70) Alexandria – Prunaru, se circulă în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 100 de metri, şi pe alocuri, sub 50 de metri.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru judeţele Brăila, Ialomiţa, Buzău (inclusiv A2), Sibiu, Mureş, Braşov şi Covasna, atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la ceaţă, care determină reducerea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să ruleze cu viteză redusă, să nu se angajeze în depăşiri riscante (eventual să evite depăşirile) şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ, şi pe cele de ceaţă.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close