Antena 3 CNN Actualitate Tragedia de pe Transalpina în care o femeie și-a pierdut viața, putea fi evitată. Avem documentul!

Tragedia de pe Transalpina în care o femeie și-a pierdut viața, putea fi evitată. Avem documentul!

Noi date despre tragedia de pe Transalpina. Antena 3 CNN a obținut documentul care arată că accidentul în care o femeie și-a pierdut viața putea fi evitat.

Tragedia de pe Transalpina în care o femeie și-a pierdut viața, putea fi evitată. Avem documentul!
Sursa foto: ISU Alba
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2023   •   14:50

Acest tragic eveniment, petrecut miercuri, în urma căruia o femeie de 64 de ani și-a pierdut viața, după ce un arbore s-a prăbușit peste mașina în care se afla.

Acest eveniment putea fi evitat. 

CNAIR a transmis încă din luna martie o adresă către ocolul Silvic din Miercurea Ciuc, în care solicita tăierea de urgență a mai multor arbori care riscau să cadă.

Antena 3 CNN a obținut în exclusivitate documentul care arată clar faptul că încă de pe data de 7 martie responsabilii direcției de Drumuri Județene Alba au trimis această solicitare către cei de la Ocolul Miercurea Sibiului prin care îi anunță asupra faptului că există pericol de accidente rutiere din cauza arborilor care stau să se prăbușească peste carosabil.

Citește și: Copac căzut peste o mașină aflată în mers, pe Transalpina: Una dintre victime a murit, după ce martorii s-au chinuit să o resusciteze

În această adresă reprezentanții Direcției de Drumuri Județene Alba, solicită ocolului Silvic să toaleteze copacii sau chiar să-i înlăture.

Totodată aceștia au precizat că în cazul în care se vor întâmpla evenimente rutiere tragice din cauza acestor copaci, responsabili vor fi administratorii pădurii.

Poliția din Alba a deschis o anchetă și fac cercetări într-un dosar de ucidere de inculpă.

×
Subiecte în articol: accident transalpina CNAIR femeie moarta
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close