Antena 3 Actualitate Traian Băsescu, despre restricțiile aplicate teraselor: Mi se pare fără sens! Beţivii se îmbată până la ora 23!

Traian Băsescu, despre restricțiile aplicate teraselor: Mi se pare fără sens! Beţivii se îmbată până la ora 23!

de Laura Dinu    |    04 Aug 2020   •   21:00
Traian Băsescu, despre restricțiile aplicate teraselor: Mi se pare fără sens! Beţivii se îmbată până la ora 23!
Sursa foto: hepta

Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat marți că nu este de acord cu unele dintre măsurile de restricție impuse de autorități. Printre aceste măsuri, închiderea teraselor la ora 23.00.

"Una dintre măsuri mi se pare fără sens. Acest 23 pentru terase. Ce are să-l laşi pe om până la 1 noaptea? Nu o să se bage un turist la ora 23 în cameră. Oamenii vin să stea la aer. Beţivii se îmbată până la ora 23. Aici se putea o oarecare generozitate cu păstrarea recomandărilor privind distanţarea, dar este responsabilitatea patronilor", a precizat Traian Băsescu, la România TV.

Nu suntem în situaţia în care această pandemie trece mâine

Fostul președinte spune că românii vor trebui să conviețuiască cu virusul, având în vedere că  "nu suntem în situaţia în care această pandemie trece mâine".

"Va fi un virus care ne va însoţi o perioadă lungă de timp şi probabil ne va schimba modul de viaţă. Acest virus a apărut din senin şi oamenii nu au fost cei mai buni prieteni ai naturii. Natura şi-a creat propriile sisteme.

Sper ca măsurile luate să plafoneze infecţiile la 1.200-1.300, dar am auzit specialişti care vorbesc despre o explozie a infecţiilor", a avertizat Traian Băsescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close