Antena 3 CNN Actualitate Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, a găsit vinovații pentru gestul său: "Să vă fie rușine!"

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, a găsit vinovații pentru gestul său: "Să vă fie rușine!"

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi, care şi-a filmat fiica dezbrăcată în genunchi şi a obligat-o să stea cu mâinile ridicate, spunându-i să-şi ceară scuze pentru ceva ce făcuse, a găsit ”vinovații” pentru gestul său: "Ce aveți cu Traiana, cu fata mea? Cu ce v-a greșit ea?".

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, a găsit vinovații pentru gestul său: "Să vă fie rușine!"
de Laura Dinu    |    18 Sep 2020   •   13:30

”Radule, Suciule, ALIANȚA, ce aveți aveți cu mine, dar ce aveți cu Traiana, cu fata mea, cu ce v-a greșit ea, cu copiii și familia mea??? Rușine IMPOSTORILOR!!!
De o lună circulă filmulețul prin oraș nevrednicilor!!!

AMR 10 ZILE, zece zile în care ne putem aștepta la orice dragii mei!!!

Cartierul Peste Apă prinde contur în drumul inevitabil spre normalitate, spre utilități și asfaltări dragii mei, asta prin proiectele implementate de către mine și echipa mea.

”Vedeți-vă de viața și familiile voastre și să NU amestecăm lucrurile”

Comentarii fake, în afara sângeorzenilor și celor care mă cunosc, nu mă interesează, vedeți-vă de viața și familiile voastre și să NU amestecăm lucrurile!!!

Dragii mei, în această campanie electorală se întâmplă și se vor întâmpla multe, o să vă cruciți ce pot cei de la PSD în frunte cu Radu și Daniel.

Noi vorbim despre fapte nu despre copiii sau familiile noastre, despre oameni și ceea ce îi privește DIRECT, despre realizări și viziuni, despre viitorul acestei comunități!

Nu venim în fața dumneavoastră cu bârfe despre alții, DEȘI, ATENȚIE, AM PUTEA, dar nu o facem, nu e normal, noi venim cu realizările din ultimii patru ani, după 16 ani de ruinare a acestui oraș de către cei ce tocmai încearcă să vă MANIPULEZE, adică PSD.

Să vă fie rușine!”, scrie Traian Ogâgău pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Traian Ogâgău
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close