Antena 3 CNN Actualitate Trei bărbați au fost reținuți în urma scandalului de la înmormântarea fetiței de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni

Trei bărbați au fost reținuți în urma scandalului de la înmormântarea fetiței de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni

Trei bărbați au fost reținuți pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice în urma scandalului de la înmormântarea fetiței de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni.

Trei bărbați au fost reținuți în urma scandalului de la înmormântarea fetiței de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni
Sursa foto: antena 3
de Laura Dinu    |    13 Iul 2022   •   08:23

În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani.  

Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal, cu referire la prevederile infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal, și tulburarea ordinii si liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Codul Penal.  

Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând ca astăzi, 13 iulie, să fie prezentați Judecătoriei Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive.  

În cauză, se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege”, se arată în comunicatul poliției.  

Momentul în care mascații intervin în forță la înmormântarea fetiței

Mascații au fost nevoiți să intervină în forță la înmormântarea fetiței de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni în seara zilei de 7 iulie. În timp ce cortegiul funerar se îndrepta spre locul înmormântării, mai mulți participanți s-au luat la bătaie cu forțele de ordine după ce li s-a interzis să intre pe strada unde locuia șoferul care a provocat accidentul. 

Mai mulți polițiști au fost bătuți iar mascații au intervenit în forță încercând să disperseze mulțimea, folosind chiar și gaze lacrimogene. 

Scandalul ar fi pornit de la faptul că oamenii ar fi vrut să ajungă pe strada unde locuia șoferul care a lovit-o săptămâna trecută pe fetiță, pe trecerea de pietoni. Forțele de ordine ar fi interzis accesul cortegiului pe acea stradă, moment în care spiritele s-au încins și totul a degenerat. 

În total 5 polițiști au fost bătuți de participanții recalcitranți. 

×
Subiecte în articol: Targoviste înmormântare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close