Antena 3 CNN Actualitate Trei tinere din Piteşti sunt căutate de Poliţie, după ce au găsit 13.000€ pe stradă şi i-au păstrat

Trei tinere din Piteşti sunt căutate de Poliţie, după ce au găsit 13.000€ pe stradă şi i-au păstrat

Trei tinere din Piteşti sunt căutate de Poliţie, după ce au găsit pe jos, pe o stradă din oraş, suma de 13.000 de euro şi au decis să păstreze banii.

Trei tinere din Piteşti sunt căutate de Poliţie, după ce au găsit 13.000€ pe stradă şi i-au păstrat
de Alin Tarnovschi    |    26 Feb 2021   •   22:11

Totul s-a întâmplat, astăzi, în jurul orei 15.00, pe bulevardul Fraţii Goleşti din Piteşti, acolo unde un bărbat şi-a pierdut o borsetă în care avea cei 13.000 de euro.

Cele trei tinere au fost cele care au găsit borseta pe jos, iar când au deschis-o au descoperit suma uriaşă. Fetele s-au sfătuit ce să facă cu banii şi au hotărât să îi păstreze şi, cel mai probabil, să îi împartă frăţeşte.

Din nefericire pentru ele, bărbatul care a pierdut borseta a realizat acest lucru câteva zeci de minute mai târziu şi a mers direct la Poliţie.

UPDATE 27 februarie, ora 08.00. Poliţiştii din Piteşti au anunţat că, în urma publicării imaginilor, cele trei tinere, cu vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani, au înapoiat borseta cu cei 13.000 de euro.

"Astăzi, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați de un bărbat de 38 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 15:00, a pierdut o borsetă auto, în care se afla suma de peste 13.000 de euro, în timp ce se afla pe Bld. Frații Golești.

13.000 de euro găsiţi de trei tinere din Piteşti

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Din verificările efectuate până la acest moment, polițiștii au stabilit că tinerele din imagine ar putea deține informații în cauză.

Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tinerele care apar în imagini, să contacteze polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, la numărul de telefon 0248213799", se arată într-o informare a IPJ Argeş.

De asemenea, cele trei tinere au fost filmate de o cameră de supraveghere din zonă, chiar după momentul în care au găsit borseta cu cei 13.000 de euro.

Astfel, poliţiştii au publicat imaginea şi au cerut tuturor celor care le recunosc pe tinere să îi contacteze.

Pe acelaşi subiect: O femeie din Constanţa a găsit 10.000€ pe jos, la intrarea într-un magazin

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close