Antena 3 CNN Actualitate Trombetta: Am demonstrat că avem valoare. Vedeţi declaraţiile făcute de ?clujeni?

Trombetta: Am demonstrat că avem valoare. Vedeţi declaraţiile făcute de ?clujeni?

Trombetta: Am demonstrat că avem valoare. Vedeţi declaraţiile făcute de ?clujeni?
27 Noi 2008   •   02:30

Eliminaţi din competiţiile europene după etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor, clujenii îşi vor aduce cu siguranţă aminte de egalul cu Chelsea şi de victoria de la Roma, dar şi de jocul de calitate şi spectaculos prestat în toate meciurile. ?Am demonstrat că avem valoare?, consideră pe bună dreptate antrenorul Maurizio Trombetta, în timp ce patronul Arpad Paszkany crede că formaţia sa a pierdut calificarea în primăvarea europeană din cauza eşecurilor cu Bordeaux. Fundaşul Tony spune că în acele meciuri CFR Cluj visa încă la rezultatele din primele meciuri, dar totul răul e spre bine anunţă Iuliu Mureşan, care spune că formaţia din Gruia va aborda acum altfel campionatul intern.
Iată ce au declarat ?clujenii?, după meciul pierdut cu AS Roma, scor 1-3:
Maurizio Trombetta, antrenor:
?Am demonstrat că avem valoare de Liga Campionilor, că merităm să fim aici. Nu am avut însă noroc. Roma a făcut 2-0 fără să aibă nicio acţiune. Golul lui Trică a fost începutul nostru, însă visul european s-a terminat în seara asta. Când ratezi ocazii mari şi, în schimb, iei foarte uşor goluri, Liga Campionilor te taxează. Am încercat toate posibilităţile de a merge mai departe, măcar în Cupa UEFA. Sunt mândru de aceşti băieţi. Din păcate, a fost o grupă mult mai echilibrată decât credeam la început?.
Arpad Paszkany, patron:
?Roma este o echipă mare, am spus încă dinaintea meciului că acum va fi altceva decât la partida tur. Am avut şansa noastră, dar fotbalul se joacă pe goluri. Impresiile artistice nu se punctează. Pentru prima participare în Liga Campionilor am făcut meciuri bune şi am obţinut rezultate meritorii. Sper să fie o experienţă bună. Noi am pierdut calificarea mai departe în dubla cu Bordeaux. Dacă am fi făcut două meciuri egale cu Bordeaux, am fi avut şanse şi acum la calificarea în Liga Campionilor. Bordeaux era cea mai accesibilă echipă?.
Tony da Silva, jucător:
?E un rezultat dur acest 3-1, am greşit mult, iar ei au marcat după fiecare eroare. Am visat mult după primele două meciuri, Roma ne-a adus acum cu picioarele pe pământ. În prima repriză am fost peste Roma, dar am ratat mult. Toţi clujenii trebuie să fie mândri de ce a realizat CFR în Europa. A mai rămas să jucăm onorabil cu Chelsea?.
Iuliu Mureşan, preşedinte:
?Sunt dezamăgit de rezutatul de pe tabelă, dar nu am nimic cu echipa. A făcut un efort pentru mare pentru a obţine victorie, dar din păcate nu a putut. Roma a demonstrat că nu mai este echipa din primul meci, atunci când am câştigat. Am fost conduşi devreme, dar acum nu am mai reuşit să întoarcem rezultatul ca data trecută. Sunt convins că egalam dacă nu luam gol în repriza a doua. Acum vom merge în excursie la Londra şi din iarnă ne vom concentra altfel pe campionat. Sunt convins că vom arăta altfel în retur şi vom câştiga campionatul. Important este şi că nu ne-am făcut de râs, am jucat destul de bine?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Iuliu Muresan Arpad Paszkany CFR Cluj
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close