Antena 3 CNN Actualitate Trupul neînsuflețit al lui Daniel Prodan, depus la Arena Națională

Trupul neînsuflețit al lui Daniel Prodan, depus la Arena Națională

Trupul neînsuflețit al lui Daniel Prodan, depus la Arena Națională
Sursa foto: Foto: VideoNews
de G.S.    |    17 Noi 2016   •   13:43

Trupul neînsufleţit al fostului internaţional român Daniel Prodan va fi depus la Arena Naţională, a anunţat, joi, Primăria Capitalei.

O adresă oficială în acest sens a fost formulată de familie iar Primăria a fost de acord cu solicitarea.

Astfel, conform Primăriei Generale, trupul neînsuflețit al fotbalistului din Generația de Aur va fi depus la Arena Națională în intervalul orar 09:00 - 18:00.

Daniel Prodan a încetat din viaţă miercuri seară, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct suferit în locuinţa sa, a anunţat Federaţia Română de Fotbal într-un comunicat dat publicităţii joi.

Daniel Prodan a strâns 54 de selecţii la echipa naţională în perioada 1993-2001, participând cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist în toate cele 5 partide, şi la Campionatul European din 1996.

Daniel Prodan s-a născut pe 23 martie 1972 la Satu Mare. A evoluat la Olimpia, echipa locală, între 1991-1992. Apoi, a ajuns la Steaua Bucureşti, formaţie unde a jucat până în 1996, când s-a transferat la Atletico Madrid, apoi a ajuns în Scoţia, la Glasgow Rangers. În 2000 a revenit la Steaua Bucureşti.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close