Antena 3 CNN Actualitate Dr. Tudor Ciuhodaru, despre fenomenul toxicomanilor: "Suntem pe un teren minat"

Dr. Tudor Ciuhodaru, despre fenomenul toxicomanilor: "Suntem pe un teren minat"

Peste 90% din consumatorii de droguri sunt tineri sub 30 de ani, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, marţi seară, la Antena 3 CNN.

Dr. Tudor Ciuhodaru, despre fenomenul toxicomanilor: "Suntem pe un teren minat"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Aug 2023   •   22:57

18% dintre consumatorii de droguri sunt elevi şi studenţi, susţine Ciuhodaru.

"Cei care consumă anumite medicamente, analgezice, opioide, extrem de puternice, cele care au înlocuit de fapt heroina în producția de masă(...) sunt extrem de vulnerabili cei care consumă astfel de medicamente, pentru că efectele sunt de aproape două ori mai puternice în administrarea lor", a mai spus Tudor Ciuhodaru la Antena 3 CNN.

Tudor Ciuhodaru: "Trebuie educație pentru sănătate, nu vrea să facă nimeni"

Potrivit medicului, aproximativ 25% dintre consumatorii de droguri se reîntorc în serviciile de urgență.

Citeşte şi: Şoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai a fost prins cu droguri şi la 13 ani. DIICOT face noi precizări surprinzătoare despre Vlad Pascu

Astăzi părinţii celor doi studenţi ucişi de un tânăr drogat pe litoral şi-au dus copiii pe ultimul drum. Împietriţi de durere, familiile şi prietenii victimelor dau vina pe autorităţi şi spun că acest eveniment tragic ar fi putut fi evitat, dacă poliţia şi-ar fi făcut treaba.

În videoclipul publicat pe Reddit Vlad Pascu, tânărul drogat care a provocat accidentul, apare împreună cu o fată, iar cei doi se laudă că ei nu sunt „toxicomani”, ci „oxicomani”.

Vezi și: ”Am mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața!” Noi imagini șocante cu tânărul drogat care a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close