Antena 3 Actualitate Tudorel Toader a publicat documetele promise în războiul cu avocații - FOTO

Tudorel Toader a publicat documetele promise în războiul cu avocații - FOTO

11 Feb 2019   •   15:53
Tudorel Toader a publicat documetele promise în războiul cu avocații - FOTO
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Tudorel Toader a publicat pe contul personal de Facebook, propunerile de la UNBR privind modificarea protocolului ce vizează onorariile avocaților.

Toader susține că Ministerul Justiției așteaptă o justificare pentru înnoirea protocolului în care sunt stipulate onorariile percepute de avocații care fac oficii.

„Protocolul din 2008 a fost actualizat după 7 ani, după ce a trecut criza, adică în 2015, cu o majorare de 30%. Din 2017 se tot discută despre actualizarea acestuia, iar MJ tot așteaptă o justificare a propunerilor formulate. Atașăm propunerile formulate și nemotivate, primite de la UNBR!”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Mai mulți avocați au protestat, luni, pe treptele Curții de Apel București, față de onorariile din oficiu care, spun ei, sunt cele stabilite din 2015 în cadrul unui protocol. Apărătorii spun că nivelul de trai din 2019 este mult mai ridicat și au dat exemplul magistraților, care au salariile mărite.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close