x close

Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei, despre cazul de la Caracal: „Greu de înțeles știința de carte a procurorului care nu a permis intrarea într-un domiciliu pentru salvarea vieții unei persoane”

de S.T.    |    01 Aug 2019   •   21:07
Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei, despre cazul de la Caracal: „Greu de înțeles știința de carte a procurorului care nu a permis intrarea într-un domiciliu pentru salvarea vieții unei persoane” 534 Foto: Agerpres

Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei, a comentat cazul șocant din Caracal.

„Greu de inteles stiinta de carte a procurorului care nu a permis intrarea intr-un domiciliu pentru salvarea vietii unei persoane.

Greu de inteles stiinta de carte a procurorului (sef!) care imi solicita, ca in calitate de Ministru al Justitiei, sa suspend toate deciziile CCR!

PS: Sper ca nu are grad profesional corespunzator PICCJ, fiind platit ca atare ! In cazul unui raspuns afirmativ, cat de normal este sa fii procuror la un parchet de pe langa judecatorie si sa fii platit la fel cu un procuror de la PICCJ ?”, a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal şi care provine Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, a fost suspendat din funcţie.

Citiți și:

Filmul crimelor din Caracal. Traseul lui Gheorghe Dincă din ziua dispariției Alexandrei, refăcut pas cu pas

Gheorghe Dincă, plecat la Craiova cu mașina de ocazie în ziua dispariției Alexandrei

Noi imagini în cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincă a fost văzut în mall

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati